Webhosting en serverbeheer voor iedereen

Wilt je jouw eigen gegevens vanaf een Nederlands netwerk beschikbaar hebben zodat jij er alleen de baas over bent...........

meer weten .....

Creativiteit

IDGnet Creativiteit

Creativiteit

Van blanco papier naar een creatieve oplossing
IDGnet is een actieve internetaanbieder die begrijpt dat de digitale snelweg tweerichtingsverkeer is. Flexibele werkrelaties zijn essentieel om tot daadwerkelijk creatief werk te komen. Het blijft wel samenwerken, natuurlijk. Het liefst met mensen die naar elkaar luisteren en begrip hebben voor elkaars werk, behoeftes en gedachten. Goed werk lever je niet met generieke oplossingen. Een blanco kijk op nieuwe situaties biedt openingen voor nieuwe ideeën. Dan pas gaat de snelheid tellen. Voor je het weet kom je dan weer in een volgende fase terecht. Want wij gaan verder.

Klant centraal

IDGnet stelt de relatie met de klant centraal.
‘Customer care’ is een belangrijke waarde die in de gehele bedrijfsstrategie tot uiting komt. IDGnet wil het haar klanten zo gemakkelijk mogelijk maken door volledige ondersteuning bij al haar diensten te bieden. Zo speelt IDGnet in op de wens van klanten om zelf, via de browser, de aangeboden diensten te controleren en te veranderen. IDGnet ontwikkelt een online hulpdienst waar klanten voor vragen en ondersteuning terecht kunnen. Daarnaast bieden medewerkers van de helpdesk de klanten telefonisch ondersteuning.

Omdat niet alleen wij…..

Ook voor de klant die graag zelf zijn site wil bouwen bieden wij een groot aantal mogelijkheden voor de ontwikkeling van een internetsite. Voor u hebben we een aantal opsommingen van locaties waar u het nodige materiaal kunt vinden waarmee u, al of niet na een beetje zelfstudie, gelijk aan de slag kunt.

Java is hoofdzakelijk materiaal om speciale effecten en -functionaliteit aan uw site toe te voegen. Na een klik op ‘software’ treft u een aantal suggesties voor het gebruik van software die u het makkelijk maakt zelf aan de slag te gaan. De optie fonds resulteert in een lijst van links naar bekende en onbekende sites waar meestal gratis gedownload kan worden.

Copyright 2017: IDGnet.nl | Theme: IDGnet-Home by Floor Out.